Få René ud til et foredrag eller en Workshop!

Står Jeres virksomhed i en situation, hvor Jeres kollegaer har brug for at blive bedre til at samarbejde og gøre deres kommunikation mere nærværende og forståelig? Eller peger motivationspilen nedad og er det svært at finde de positive ting i hverdagen, som gør at det bliver en glæde at gå på arbejde?   – så er et foredrag eller en workshop til at få pilen i den rigtige retning måske det I har brug for.  

René afholder bl.a. foredrag om samarbejdet mellem generationerne, workshops i motivation & trivsel.

 


 

Har I et succesfuldt generationsteam?

Billede af bogenDer er forskel på at gøre ting rigtigt og at gøre de rigtige ting – især i et teamsamarbejde. Dårligt teamsamarbejde skyldes nødvendigvis ikke mangel på viden, men mangel på forståelse. Forståelse for hinanden og at der altid er ”2 til tango” i et samarbejde. Netop nu bliver vi ramt af en ny generation på vores arbejdspladser, nemlig Generation Z. Det betyder at vi for første gang har fire generationer på vores arbejdspladser, Generation Baby Boomers, X, Y og nu også Z. Derfor er det vigtigt, at I som leder eller kollega kan skabe forståelse for og kendskab til hinandens forskelligheder ellers vil I muligvis blive ramt af klikedannelser, voksenmobning eller udfordringer med vidensdeling imellem kollegaer.

Coaching By Motion skaber dialog mellem generationerne og igennem “Generationsnøglen” vil I få redskaberne til at skabe det succesfulde team imellem generationerne.

Derved vil I skabe

 • forståelse for, hvordan I bruger jeres generationers forskellige kompetencer.
 • forståelse for, hvordan I kan motivere hinanden, generationerne imellem.
 • en Vi-kultur, så jeres arbejdsdag er præget af fællesskab, respekt og forståelse for hinanden

“T.ogether E.verybody A.chieves M.ore”

Skriv på rc@coachingbymotion.dk, hvis i vil have Generationer der svinger – på jeres arbejdsplads!

Tak for det spændende foredrag. Det er rigtige interessante budskaber der er i din nye bog, som vi fik brudstykker fra. Vi gik alle hjem med en masse i “rygsækken” – tak for det – og vi glæder os til at læse hvert kapitel i den nye bog. Endnu engang tak.
Jacob Stryhn – Agreement Consulting ApS

 

Jeg vælger at leve – hvad vælger du?

DSC_0146Hvordan finder du styrken til at komme videre, når du får den besked, at din 2-årige søn har en tumor i hovedet og skal dø? Hvordan rejser du dig op og vælger at leve, når livet ser allermest sort ud? Det har Trine Dyring valgt at gøre, selvom hendes søn er dødeligt syg med en tumor i hjernen. I samarbejde med René Krieger Christensen har de skabt foredraget ”Jeg vælger at leve – hvad vælger du?”, hvor de bl.a. igennem Trines historie giver redskaber og ideer til at komme videre, når hverdagen ser allermest sort ud.

Humor, inspirerende historier og energi er omdrejningspunktet for dette foredrag, som giver dig redskaber til at komme videre og mulighed for at løse de udfordringer du har i livet. Om du er ramt af stress, depression eller har brug for at finde motivationen igen, så har vi alle brug for at finde vores indre guld, så vi ikke bliver hæmmet af dystre og destruktive tanker og følelser. Trine og René giver dig igennem Kognitiv adfærdsteori og egne erfaringer, redskaber og ideer til, hvordan du finder glæden igen på arbejdet, i familien og allervigtigst glæden ved dig selv.

”A life lived in fear – is a life half-lived”  Baz Lurhmann

Skriv på rc@coachingbymotion.dk, hvis jeres medarbejdere kæmper med at finde
motivationen eller sit indre guld.

”Jeg vælger at leve, hvad vælger du?” er et rørende, rystende og på samme tid inspirerende, og livsbekræftende foredrag om angsten for at miste, og at bruge positiv psykologi til at håndtere sine tankemønstre i en svær situation. De hundrede publikummer til det udsolgte arrangement var med hele vejen i Trines fortælling og grinede af Renes kommentarer om de handlemønstre vi alle kender var vores hverdag. På den måde var der en god balance mellem alvor og humor i en medrivende aften.
Et meget engageret og inspirerende foredrag, som varmt kan anbefales.
Peter Zacho Søgaard
Arrangementsudvikler
Ballerup Bibliotekerne

 

“Kan du høre hvad jeg ser” 
Workshop i samarbejde 
og kommunikation

Vi har alle et forskelligt billede af hvordan vores omverden ser ud. Udfordringen er at få skabt et fælles billede af den omverden vi arbejder i, så vi bliver bedre til at hjælpe og lytte til hinanden, så vi kan holde fokus på de fælles mål.

Det er en af de udfordringer mange afdelinger har i dagligdagen på deres arbejdsplads. Misforståelser skaber store udfordringer og samarbejdet bliver derfor “en sten i skoen” i stedet for “en dans på roser”!

Vi har alle en forskellig rytme, f.eks måden vi, arbejder, kommunikerer, lærer, ja såvel måden vi står op på om morgenen. Rytmen er en del af vores hverdag. Når vi er os selv følger vi selvfølgelig vores egen rytme, men når man skal arbejde sammen med andre er det en helt anden sag. Her skal vi gerne blive enige om rytmen, så vi derved har fokus på og enighed om de samme mål.

Nogle af de emner der arbejdes med i denne workshop er

 • Kropssprog
 • Empatisk & anerkendende kommunikation
 • Respekt og ansvar
 • Væremåde
 • Læringsstil (De mange intelligenser)
 • Selvopfattelse

Har vi en fælles rytme er det en motivationsfaktor for et succesfuldt samarbejde, fordi igennem bevægelse og rytme skabes fokus, glæde, fællesskab og udvikling!

Send en forespørgelse til rc@coachingbymotion.dk

 


 

MG_9884-px-1024x1536

Sælg dig selv!

Få gennemslagskraft i din personlige fremtræden

De fleste af os har prøvet det – det at holde tale eller skulle formidle et vigtig budskab til en stor forsamling! Vores vigtigste formål var at skabe forståelse for vores budskab – at trænge igennem til de lyttende, men inden vi skulle på, var det som om vores krop opførte sig mærkeligt. Vi havde ondt i maven, var tør i halsen og for ikke at nævne de store plamager under armene. Bagefter var vores formål ikke rigtig lykkedes og vi kunne heller ikke huske så meget af det vi sagde.

1) Hvor sikker er du, når…

 • du står frem for en forsamling?
 • du leder et møde eller holder et foredrag?
 • der sker noget uventet, mens du er på?

2) Udtrykker du dig klart og tydeligt? 

3) Er du bevidst om din fremtoning, så den bliver opfattet som du ønsker det?

Det er nogle af de udfordringer, vi har når vi skal stå foran en større eller mindre forsamling. Dog skal vi skal huske på, at ingen præsentation eller kommunikation er ens. Så længe vi husker vores formål – at skabe forståelse for vores budskab!

Kurset er et intensivt og udfordrende udviklingsforløb til enkelt personer eller virksomheder, som ønsker at styrke deres præsentation. Vi skræddersyr kurset efter jeres behov, så budskabet sparkes helt ud over scenekanten og fænger tilhørerne.

Send mig en mail rc@coachingbymotion.dk

Hvad sagde de efter kursusafslutning:
-Meget målrettet og relevant i deres formidling af vores salgsbudskaber. Godt forberedt.
-God balance imellem de to instruktører der hver har deres stærke sider og komplementerer hinanden utrolig godt
-Høj faglighed med et `menneskeligt` ansigt og form. Meget relateret til vores konkrete situation.
-Jeg påskønner Jeres iver, entusiasme, konstruktive kritik og forarbejde til kurset.
-Kurset blev gennemført med professionalisme – kombineret med det gode smil og en fin stemning.

Svend Lykke Larsen
Managing Director
KVH Europe

 


 

“Verdens bedste arbejdsplads”

Få mere energi, motivation og bedre trivsel på Jeres arbejdsplads!

Det er til tider ikke en dans på roser at stå op om morgenen og tage på arbejde og især, når trivslen ikke er optimal. Hvordan finder vi vores gode arbejdsmoral og arbejdsglæde frem, så vi bliver mere effektive, trives godt og har troen på at vi kan imødekomme de udfordringer der opstår i løbet af vores arbejdsdag. ”Hvis det, du gør, ikke virker – så gør noget andet.”

Igennem denne workshop vil deltagerne få en forståelse for vigtigheden af

 • at vi har et fælles mål!
 • at man skal være der for sine kollegaer – ikke kun sig selv!
 • at bruge hinandens intelligenser, så motivationen og samarbejdet forbedres

Har i brug for at forbedre trivslen, så skriv en mail til mig på rc@coachingbymotion.dk

 

Det sagde de efter workshop med René….:

Tusind tak for en særdeles inspirerende dag.

Det var en fantastisk oplevelse. Alle var yderst begejstrerede. Det var en fantastisk oplevelse at se, at opgaven vi fik, kunne løses på denne måde. At så mange vidt forskellige mennesker kunne formå at arbejde sammen om dette.

Vi var meget imponeret over din anvendelse af de 7 intelligenser og den måde du fik bragt vores meget forskellige personale i spil. Vi oplevede sider af os selv og vores personale vi ikke var bekendt med. Du formåede at flyttet hele personalegruppen på 270 personer fra tryghedszonen ud i udviklings/stresszonen for et kort og super fantastisk øjeblik.

Du er fantastisk motiverende at arbejde sammen med. Du har virkelig evner inden for dette felt. Håber vi kan få glæde af dig en anden gang.

Hanne Sveistrup Demant & Gunhild Kjærgaard-Andersen

Ledende oversygeplejerske & Anæstesilæge
Sygehus Sønderjylland & Lægefaglig leder Medicinsk Læringscenter Haderslev

 

 

 

Vedr. temadag for voksen- og børnepsykiatrien i PCN.
Sjovt, inspirerende og spændende. Nogle gode indlæg kombineret med danseundervisning. Mere sjovt og udfordrende kunne det vist ikke have været 🙂
Foredraget indeholdt  gode elementer og redskaber, som vi alle kan bruge i vores hverdag;  både på arbejdet og hjemme.Grænser blev overskredet og afprøvet, specielt i forhold til danseundervisningen.
At holde sådan et foredrag for medarbejderne kan i hvert fald anbefales 🙂

Merete Bach-Pedersen
Lægesekretær

 

Kurset har været givtigt og jeg har fået værktøjer og “eye-opener”, som jeg kan benytte.

Jeg føler jeg har fået mere livsglæde og mere fokus på mig selv/mit jeg.

Jeg har lært en ny motionsform at kende som virkelig er sjov og inspirerende.
Jeg er kommet tættere på mine kollegaer i min egen og andre afdelinger.
René har været en god, dygtig, sjov og motiverende lærer. Det har været lærerigt og rigtig sjovt. Det har helt klart motiveret mig til at fortsætte.

Det har givet mig rigtig meget positiv energi, det har været skønt at grine og smile så meget. Samtidig har jeg fået meget mere bevidsthed omkring mit kropssprog.
HR-afdelingen, Banedanmark

 


 

“The Winner takes it all”

Mentaltræning – Hvad, hvordan, hvorfor?

Hvordan kan det være, at nogle mennesker evner at præstere tæt på deres optimale formåen, når de er under det største pres. Hvorfor er nogle verdensmester under forberedelsen, men præsterer middelmådigt under udførelsen?

Om vi er på arbejde eller dyrker sport på højeste plan bliver vi presset og udfordret dagligt i vores virke.

Derfor er det vigtig vi har redskaber til

 • at koncentrere sig og holde fokus når det virkelig gælder
 • at finde glæden når det ser allermest surt ud
 • at vende modgang til medgang
 • at fastholde motivationen
 • at få det maksimale ud af sine potentialer

Har du brug for at finde fokus og få udløst dit potentiale, så send en mail på rc@coachingbymotion.dk