René Christensen

Hvem er René?

Jeg, René Krieger Christensen har igennem mere end 10 år arbejdet med udvikling af mennesker, hvor jeg udøver rådgivning og sparring og deltager i at opbygge, effektivere og styrke menneskers potentialer.
Jeg er uddannet Kognitiv adfærdskonsulent hos Kognitivt Psykolog Center. Derudover er jeg uddannet skolelærer og professionel danselærer, hvor jeg drager stor nytte af mine pædagogiske erfaringer. Jeg arbejder ud fra de 2 principper ”learning by doing” og ”læring igennem leg”, da det er psykologisk bevist, at man lærer bedst ved at prøve og samtidig have det sjovt, mens man gør det.

Jeg bruger bl.a. mine erfaringer fra min dansekarriere, som strækker sig over 25 år, hvor jeg har været nr. 4 på Verdensranglisten og har et utal af medaljer fra Danske og Nordiske mesterskaber. Samtidig har jeg 4 gange medvirket i det landskendte TV2 program Vild med Dans.

Med troen på at al udvikling tager udgangspunkt i det enkelte menneskes indre værdier og gældende situation, har jeg 3 mål for mine leverancer til den enkelte og til virksomheden.

  • At få alle med på holdet, så alle støtter og opmuntrer hinanden til at bidrage.
  • At skabe livsglæde og energi, så den enkelte og gruppen bliver motiveret.
  • At være fanebærer for værdier, meninger og menneskelige hensyn.

 


Hvem har vi arbejdet med?

Tusind tak for en særdeles inspirerende dag.Det var en fantastisk oplevelse. Alle var yderst begejstrerede. Det var en fantastisk oplevelse at se, at opgaven vi fik, kunne løses på denne måde. At så mange vidt forskellige mennesker kunne formå at arbejde sammen om dette.
Vi var meget imponeret over din anvendelse af de 7 intelligenser og den måde du fik bragt vores meget forskellige personale i spil. Vi oplevede sider af os selv og vores personale vi ikke var bekendt med. Du formåede at flyttet hele personalegruppen på 270 personer fra tryghedszonen ud i udviklings/stresszonen for et kort og super fantastisk øjeblik.Du er fantastisk motiverende at arbejde sammen med. Du har virkelig evner inden for dette felt.
Håber vi kan få glæde af dig en anden gang.
Hanne Sveistrup Demant & Gunhild Kjærgaard-Andersen
Ledende oversygeplejerske & Anæstesilæge
Sygehus Sønderjylland & Lægefaglig leder Medicinsk Læringscenter Haderslev
”Coaching By Motion har givet et værdifuldt input i forhold til bedre trivsel og motivation!”
“Medarbejderne er i et trygt miljø blevet udfordret mentalt og fysisk. Det har samtidig givet stærke sociale relationer på tværs af afdelinger.
René Christensen er en dygtig underviser med et smittende humør, der skaber engagement og glæde hos alle deltagere. Coaching By Motion er en glimrende mulighed for at skabe udvikling hos sine medarbejdere og tætte relationer medarbejderne imellem.”
HR Direktør Charlotte Smidt,
Banedanmark
Fantastisk god oplevelse :o) som jeg klart kan anbefale til andre.
En undervisningsform – i form af bevægelse giver indholdet en helt anden opfattelse og indlæring, en anderledes undervisnings form, en anderledes indlæring som er meget effektiv, og som skaber resultater meget hurtigt.
Samtidig forstod René at give en anderledes og glædes fyldt undervisning, hvilket gjorde timerne spændende, særdeles lærerige samt meget resultat skabende.
Bestemt en undervisnings form jeg kan anbefale, og som jeg med glæde vil søge en anden gang.
Gitte Caroline Kristensen
Chief Coach / Servicekoordinator
Mols-Linien A/S
Godt arrangement – godt med danseafbrydelserne. Pointerne får
ligesom mere mening når man prøver dem på sig selv, jvf. dansen.Det har absolut været den bedste temadag afholdt at Teknisk Forvaltning.
Fint skift mellem at lytte og motion.
Har fået mange positive “hint” med hjem.Tak for en dejlig dag som var meget levende med kombination, lytte, tænke, lære, danse..
Synd tiden gik så hurtigt!!!!
I var rigtig gode.God balance mellem dans og foredrag, blev på intet tidspunkt tungt og kedeligt.
Teknisk forvaltning
Herlev Kommune

Andre referencer

references_big