Hvor skal jeg hen og hvordan gør jeg?

Vil du have styr på din stress, være den bedste eller har du brug for at finde et nyt mål i livet, så kan jeg hjælpe dig. Det som står i vejen for at du lykkedes, er dine tanker, følelser og adfærd!

Igennem Kognitiv Adfærdscoaching arbejder jeg med, at få dig til at forstå dine tanker, følelser og adfærd bedre, så du kan bruge dem optimalt i din proces for at nå dine mål. Har du brug for 1 eller 5 sessioner aftaler vi i fællesskab, men jeg vil gøre mit bedste for at du når dine mål.

„Everybody have feelings, they are just scared to show them to other people“ Sarah R. Hansen

 

 


 

Er du ramt af stress?

Stress kan opstå, når en person stilles overfor uoverskuelige belastninger og krav. Hvis stresstilstanden fortsætter over længere tid, kan det føre til udbrændthed og sygemelding. Derfor kan det betale sig, både menneskeligt og økonomisk, at gøre noget for at forebygge, at stress udvikler sig. Det sværeste ved behandlingen af stress er netop at indse, at man er ramt eller i farezonen for at blive rigtig syg af stress. Det kræver, at man tager sig tid til at pleje sig selv og til at lytte til kroppens signaler, men netop tid er jo ofte det, man synes at mangle!

Igennem Kognitiv Adfærdscoaching hjælper jeg dig med, at få styr på dine tanker, følelser og adfærd, så du selv kan lærer at anerkende og blive bedre til at forstå dem, når der er behov for det. Derved vil du blive bedre til lytte til din krops signaler, så du kan kontrollere dit eget stressniveau.

Om du har brug for 1 eller 5 sessioner aftaler vi i fællesskab.

Skriv til mig på rc@coachingbymotion.dk eller ring 51224354

 


 

“The Winner takes it all”

Mentaltræning – Hvad, hvordan, hvorfor?

Hvordan kan det være, at nogle mennesker evner at præstere tæt på deres optimale formåen, når de er under det største pres. Hvorfor er nogle verdensmester under forberedelsen, men præsterer middelmådigt under udførelsen?

Om vi er på arbejde eller dyrker sport på højeste plan bliver vi presset og udfordret dagligt i vores virke.

Derfor er det vigtig vi har redskaber til

  • at koncentrere sig og holde fokus når det virkelig gælder
  • at finde glæden når det ser allermest surt ud
  • at vende modgang til medgang
  • at fastholde motivationen
  • at få det maksimale ud af sine potentialer

Har du brug for at finde fokus og få udløst dit potentiale, så send en mail på rc@coachingbymotion.dk

 


 

Frygter du at gå til eksamen?

De fleste er lidt nervøse, når de skal til eksamen og har måske lidt sommerfugle i maven, hvilket hjælper til at yde en god præstation. Men har man alt for mange sommerfugle i maven, tager de opmærksomheden, og forberedelsen og præsentationen vil lide under det.

Personer med eksamensangst oplever at være fanget i en ond cirkel, hvor tanker, følelser, kropslige reaktioner og handlinger gensidigt forstærker hinanden i en negativ spiral. Når personen er fanget i en sådan ond cirkel, er det svært at komme ud af den. Tankerne går i ring og handler alle sammen om, at personen ikke vil kunne klare sin eksamen. Kroppen ryster, sveder/fryser, hjertet galoperer af sted, der er kvalme og anspændthed.

Igennem Kognitivt coaching hjælper jeg dig med, at få styr på dine tanker og følelser, så du kan koncentrere dig om at læse, være forberedt og yde optimalt til eksamen.

Skriv til mig på rc@coachingbymotion.dk eller ring på 51224354

 


 

MG_9884-px-1024x1536

Sælg dig selv!

Få gennemslagskraft i din personlige fremtræden

De fleste af os har prøvet det – det at holde tale eller skulle formidle et vigtig budskab til en stor forsamling! Vores vigtigste formål var at skabe forståelse for vores budskab – at trænge igennem til de lyttende, men inden vi skulle på, var det som om vores krop opførte sig mærkeligt. Vi havde ondt i maven, var tør i halsen og for ikke at nævne de store plamager under armene. Bagefter var vores formål ikke rigtig lykkedes og vi kunne heller ikke huske så meget af det vi sagde.

1) Hvor sikker er du, når…

  • du står frem for en forsamling?
  • du leder et møde eller holder et foredrag?
  • der sker noget uventet, mens du er på?

2) Udtrykker du dig klart og tydeligt? 

3) Er du bevidst om din fremtoning, så den bliver opfattet som du ønsker det?

Det er nogle af de udfordringer, vi har når vi skal stå foran en større eller mindre forsamling. Dog skal vi skal huske på, at ingen præsentation eller kommunikation er ens. Så længe vi husker vores formål – at skabe forståelse for vores budskab!

Kurset er et intensivt og udfordrende udviklingsforløb til enkelt personer eller virksomheder, som ønsker at styrke deres præsentation. Vi skræddersyr kurset efter jeres behov, så budskabet sparkes helt ud over scenekanten og fænger tilhørerne.

Send mig en mail rc@coachingbymotion.dk

Hvad sagde de efter kursusafslutning:

-Meget målrettet og relevant i deres formidling af vores salgsbudskaber. Godt forberedt.
-God balance imellem de to instruktører der hver har deres stærke sider og komplementerer hinanden utrolig godt
-Høj faglighed med et `menneskeligt` ansigt og form. Meget relateret til vores konkrete situation.
-Jeg påskønner Jeres iver, entusiasme, konstruktive kritik og forarbejde til kurset.
-Kurset blev gennemført med professionalisme – kombineret med det gode smil og en fin stemning.

Svend Lykke Larsen
Managing Director
KVH Europe